Loin, Спинное филе | The loin is the cut from above the lateral line from behind the head of the fish through the backbone to before the caudal pentacle where the body meets the tail | Спинное филе это срез выше боковой линии рыбы, от головы, по спинному хребту до хвостового плавника, где тушка встречается с хвостом |
Fillet, Филе | DCut that can be described as the side flesh of the fish. It is a slice of meat that starts from behind the head down to the tail. The fillet can be with or without pin bones, skin-on or skin-off. | Срез, который можно охарактеризовать как боковую плоть рыбы, начиная от головы до хвоста. Филе может быть с костями / без костей, на шкуре, без шкуры |
Portion, Порция | From a fillet, these are usually cut into smaller more individual sections which are normally sized in ounces. A portion can be pinbone-in or pinbone-out. | Производится из филе путем нарезки на мелкие доли, которые обычно измеряются в унциях. Порция может быть с костями / без костей. |
Headed & Gutted, Рыба без головы, потрошенная | The fish’s entrails are removed and usually the fish’s gills are removed; for some species, the skin is also removed | Внутренности рыбы удалены, также обычно жабры удалены; у некоторых видов удаляется шкура. |
Steak, Стейк | This cut is a cross-sectional slice and is cut perpendicular to the backbone | Стейк - это поперечный срез тушки, срезается перпендикулярно спинному хребту |